17 Мар 2016

Проект за милиони

Проект за милиони е конкурс за проекти, разработени от младежи, които целят решаването на проблеми на местната общност. Най-добрите от тях ще бъдат финансирани от община Варна и от компании, които проявяват интерес към съответната тема.

Целта е превръщането на една от централните локации в града – Таляна, която се намира в гръцката махала (пространството между улиците „Преслав“ и „цар Симеон“ и Гаровия площад) в зона за иновации.

По това направление по фонд "Култура" могат да кандидатстват проекти, които насърчават креативните решения в сферата на дизайна, развитието на градската среда, предприемачеството, гурме културата, уличното изкуство и др.

Стойността, която ще се финансира е до 15 000 лв. на проект. От кандидатите ще се изисква съфинансиране в размер на 30% от бюджетната сума.

За допълнителни въпроси, свързани с направление 5, можете да се свържете на info@varna2017.bg.

Документите могат да бъдат разгледани на нашия сайт. Кандидатстването обаче се извършва само по описаната по-долу процедура.

формуляр за кандидатстванеприложение 1приложение 2приложение 3допълнителни указаниякарта за оценка

Документи за кандидатстване можете да подавате по един от двата начина:

1.По електронен път на адрес http://fund.varnaculture.bg, след регистрация.  Ако имате регистрация в програмата от 2016г., не се изисква нова.

2. На хартиен носител (1 бр.), придружени със CD, USB – 1 бр. в деловодство на Община Варна на адрес: гр. Варна 9000, бул. "Осми приморски полк" 43 до Дирекция "Култура и духовно развитие".

За допълнителна информация:

Адрес: бул. "Осми Приморски полк" 43, гр. Варна 9000

Телефон: 052/ 820 744; 0888 202760

Електронен адрес за кореспонденция: fund@varnaculture.bg