Компании

Има различни начини, по които можете да подкрепите сдружение „Варна – Европейска младежка столица“. Който и да изберете, ние ви обещаваме, че вашата подкрепа ще подпомогне смислена и добра кауза, посветена на младите хора във Варна!

Дарете средства: по този начин ще имаме възможност да реализираме повече, и по-добри инициативи в рамките на Варна – Европейска младежка столица.

Можете да направите вашето дарение на банкова сметка номер BG81STSA93000023780704, STSABGSF.

Дарете продукти или услуги: В процеса на работа, ние често имаме нужда от помощ при техническото обезпечаване на наши събития и инициативи. Можете да ни помогнете с услуги, продукти и консумативи. Свържете се с нас на info@varna2017.bg и ние ще ви разкажем от какво имаме нужда.

Организиране на съвместни маркетингови инициативи: Можете да ни подпомогнете и ако обвържете ваша продуктова кампания с кауза на Европейска младежка столица 2017. Така вашите клиенти ще ни подкрепят, купувайки определен продукт.

Дарения на ваши събития: Можете да ни подпомогнете, ако организирате събиране на средства за кауза на Варна – Европейска младежка столица 2017 г. по време на ваше корпоративно събитие.

Защо си струва да ни подкрепите?

Инициативата „Варна – Европейска младежка столица“ е дългосрочна и тя далеч не приключва с края на 2017 г. Напротив – ние вярваме, че тя ще продължи години наред и нейният ефект ще направи Варна по-добро и по-устойчиво място за младите хора!

Инициативата „Варна – Европейска младежка столица 2017“ ви дава шанс да бъдете част от една от най-смислените каузи на Варна – подкрепата на младите хора. Целта на младежката столица е да превърне нашия град в притегателен център – за работа, образование и живот на младежи от цялата страна. Бъдете част от този процес, струва си!

Освен това, участието в различни комуникационни и маркетингови активности, свързани с Варна- Европейска младежка столица 2017, може да подобри вашата разпознаваемост и имидж и да подчертае вашата ангажираност и имидж на социално отговорна компания.